اقتصاد ایران جراحی نمی خواهد؛ نیازمند فیزیوتراپی است

اقتصاد ایران جراحی نمی‌خواهد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع تولیدکنندگان و صنعتگران با رد استعاره “جراحی اقتصادی”، بر لزوم تغییر سبک رفتاری و همکاری جمعی برای حل چالش‌های اقتصادی تأکید کرد و گفت: اقتصاد ایران جراحی نمی خواهد، بلکه احتیاج به فیزیوتراپی و تغییر سبک رفتاری دارد.

به گزارش رویداد ۳۶۰ به نقل از ایسنا، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز در نشست تولیدکنندگان و صنعتگران اتاق تهران با تأکید بر اصلاح نگرش‌ها در اقتصاد ایران گفت:

استعاره غلطی مبنی بر نیازمندی اقتصاد ایران به جراحی وجود دارد. به نظر من اقتصاد ایران جراحی نمی خواهد بلکه احتیاج به فیزیوتراپی و تغییر سبک رفتاری دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: «با تلاش‌های فردی راه به جایی نخواهیم برد و چه بسا به بدترین وضع دچار می‌شویم. تلاش‌های فردی در یک چارچوب خاص همچون بازار رقابتی، اطلاعات شفاف تاثیرگذار است، اما در عرصه تغییر و تحول نمی‌شود هر کسی کار خودش را انجام دهد و نتیجه مطلوب بدست بیاید.»

میدری تشکیل کمیته‌های مشترک را راهکاری برای عبور از چالش‌های اقتصادی معرفی کرد و افزود:

«با تشکیل این کمیته هر فصل یک چالش را برطرف کنیم و در این مسیر بلندپروازی نکنیم، زیرا امکان‌پذیر نیست. به عنوان نمونه از انبوه مشکلاتی که مطرح شد، اتاق به نمایندگی اعلام کند که در زمستان ۱۴۰۳ می‌خواهیم یکی از چالش‌ها را حل کنیم.»

وزیر تعاون همچنین به برنامه‌های دولت در زمینه واگذاری بنگاه‌های اقتصادی اشاره کرد و توضیح داد: «الگویی دنبال می‌کنیم تا بر اساس آن بتوانیم مدیریت را واگذار کنیم که در برخی صنایع از جمله صنعت هتلداری ما با ۵۸ هتل و چند خط هوایی قابل انجام است. بر این اساس با حفظ مالکیت هتل‌ها، مدیریت آنها را برای ۲۰ سال بهره‌برداری واگذار می‌کنیم و به تدریج از بنگاه‌داری خارج می‌شویم و مالکیت را واگذار می‌کنیم. زیرا الگوی واگذاری به صورت فروش یک مرتبه در ایران به دلیل وجود مسائل حقوقی در شرکت‌ها شدنی نیست. به عنوان نمونه به یکباره ملکی پیدا و پرونده‌ای رو می‌شود که ارزش دارایی نصف یا دوبرابر می‌کند.»

او همچنین درباره اقدامات اخیر دولت برای تسریع در واگذاری‌ها افزود:

«برای تسریع در واگذاری‌ها، کمیته‌ای در سه ماهه اخیر تشکیل شده و با جدیت پیگیر این موضوع هستیم. با نهادهای مختلف در حال گفت‌وگو هستیم و از همکاری اتاق‌ها در این عرصه نیز استفاده خواهیم کرد.»

مطالعه بیشتر:

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت طلا و سکه ۲۱ دی ۱۴۰۳