فیلم: ماجرای کشف ۴ سر بریده شده در پارک های تهران / حقیقت یا شایعه؟
![](https://rouydad360.ir/wp-content/uploads/2024/12/story-discovery-4-severed-heads-Tehran-parks.jpg)
انتشار خبری در فضای مجازی درباره کشف ۴ سر بریده شده در پارک های تهران موجی از نگرانی را در بین کاربران ایجاد کرد. اما پس از تحقیقات پلیس فتا، مشخص شد که این خبر کاملاً کذب بوده و هیچگونه حقیقتی در پشت آن وجود ندارد. پلیس فتا بهطور قاطعانه اعلام کرده که این اخبار جعلی فقط برای جذب توجه و افزایش دنبالکنندگان منتشر شدهاند.
اخبار مربوط به کشف ۴ سر بریده شده در پارک های تهران بهسرعت در فضای مجازی پخش شد و باعث نگرانی بسیاری از مردم شد. اما پس از تحقیقات تخصصی پلیس فتا، مشخص شد که این اخبار صرفاً شایعاتی بودهاند که با هدف جلب توجه و جذب فالوور در شبکههای اجتماعی منتشر شدهاند.
پلیس فتا با انجام اقدامات فنی، منبع این شایعات را شناسایی کرده و فرد منتشرکننده این اخبار جعلی را دستگیر کرد. این موضوع نشان میدهد که چگونه اخبار دروغین میتوانند فضای مجازی را تحت تأثیر قرار دهند و نگرانیهای بیمورد ایجاد کنند. کم و کیف ماجرا را در ادامه مطلب بخوانید.
سیر تا پیاز داستان دلهرهآور ۴ سر قطع شده
به گزارش رویداد ۳۶۰ و به نقل از تسنیم؛ سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ، از آغاز تحقیقات ویژه پس از انتشار اخباری درباره کشف سر انسان در پارکهای تهران و دستگیری قصاب در ونک بهدلیل فروش گوشت انسان خبر داد. این اخبار موجب نگرانی کاربران فضای مجازی شده بود.
کشف حقیقت: اخبار جعلی بودند
رئیس پلیس فتای پایتخت تأکید کرد:
«پس از بررسیهای دقیق، مشخص شد که این اخبار کاملاً کذب و دروغ بوده است. کارشناسان پلیس فتا با استفاده از اقدامات فنی و خاص، منبع انتشار این اخبار را شناسایی کردند که یک صفحه اینستاگرامی بوده است.»
![ماجرای کشف ۴ سر بریده شده در پارک های تهران](https://rouydad360.ir/wp-content/uploads/2024/12/ماجرای-کشف-۴-سر-بریده-شده-در-پارک-های-تهران.jpg)
سردار معظمی گودرزی
دستگیری فرد منتشرکننده اخبار جعلی
سردار معظمی گودرزی افزود: «پس از انجام تحقیقات قضائی، گرداننده این صفحه دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد. وی در اعترافات خود گفت که تمامی اخبار منتشر شده دروغ و ساخته ذهن او بوده و فقط برای جذب دنبالکننده و دیده شدن این اخبار را به اشتراک گذاشته است.»
نکات اخلاقی در استفاده از فضای مجازی
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به اهمیت رعایت اصول اخلاقی در فضای مجازی، از کاربران خواست تا مراقب رفتار خود در این فضا باشند. او همچنین تأکید کرد:
«برخی افراد برای دیده شدن در فضای مجازی دست به هر اقدامی میزنند، اما پلیس فتا با هرگونه اقدامی که موجب ناامنی و نگرانی شهروندان شود، قاطعانه برخورد خواهد کرد.»
راههای ارتباط با پلیس فتا
سردار معظمی گودرزی یادآور شد که پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان است. کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک میتوانند از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با این نهاد تماس بگیرند.
مطالب بیشتر:
- قتل معاون شهردار تهران توسط همسرش و همکارش / جزئیات وحشتناک این جنایت را بخوانید
- افزایش تعداد قتل ها / زنگ خطر برای سلامت روان جامعه / نقش فقر، نابرابری و انواع آسیبهای اجتماعی
- نویسنده برجسته کشور مشهور به چخوف ایران درگذشت/ منصور یاقوتی کیست و چرا فوت کرد؟
انتهای پیام