حالت روز و شب

محدودیت مصرف برق و گاز در فصل سرد / جزئیات برنامه مدیریت مصرف یا قطع برق

مدیریت مصرف یا قطع برق

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر، در مصاحبه‌ای تلویزیونی اعلام کرد که بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود و به دلیل محدودیت‌های مصرف گاز در فصل سرد، برخی نیروگاه‌ها به مصرف سوخت مایع، عمدتاً گازوئیل و مازوت، روی خواهند آورد. وی همچنین از اجرای برنامه مدیریت مصرف برق در سراسر کشور و محدودیت ۲ ساعته برای مشترکان از ساعت ۹ تا ۱۷ خبر داد. برنامه قطع برق سراسری به نام برنامه مدیریت مصرف برق مزین شده است.

به گزارش رویداد ۳۶۰، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل توانیر، در گفتگو با تلویزیون بیان کرد که بیش از ۹۰ درصد از برق کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی که عمدتاً با مصرف گاز فعالیت می‌کنند، تأمین می‌شود. با توجه به آغاز فصل سرد و افزایش مصرف گاز در بخش خانگی، نیروگاه‌ها با محدودیت مصرف گاز مواجه خواهند شد و به همین دلیل برخی از نیروگاه‌ها به ناچار به استفاده از سوخت مایع، شامل گازوئیل و مازوت، روی خواهند آورد.

ممنوعیت مازوت سوزی در برخی نیروگاه ها

رجبی مشهدی در ادامه افزود:

“بیش از ۸۵ درصد از سوخت مایع مصرفی نیروگاه‌ها گازوئیل است، در حالی که ۱۵ درصد از سوخت مایع مورد استفاده مازوت است.”

او همچنین به تصمیم جدید هیئت دولت اشاره کرد که بر اساس آن، مصرف مازوت در تعدادی از نیروگاه‌ها ممنوع خواهد شد.

مدیریت مصرف یا قطع برق

در پی این محدودیت‌ها، مدیرعامل توانیر از برنامه جدید مدیریت مصرف برق خبر داد که برای تمام مشترکان خانگی و تجاری در سراسر کشور از ساعت ۹ الی ۱۷ به اجرا در خواهد آمد. رجبی مشهدی توضیح داد که در این بازه زمانی، هر مشترک به مدت ۲ ساعت با محدودیت مصرف برق مواجه خواهد شد. برای آگاهی از جزئیات این محدودیت‌ها، مشترکان می‌توانند به سامانه‌های اطلاع‌رسانی مانند وب‌سایت شرکت‌های توزیع برق مراجعه کنند.

وی همچنین اشاره کرد که برای مشترکان تهران بزرگ، اطلاع‌رسانی محدودیت‌های مصرف برق از طریق پیامک انجام خواهد شد. مدیرعامل توانیر با تأکید بر همکاری مشترکان، از آن‌ها خواست تا با کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق و گاز، به تأمین انرژی پایدار در فصل زمستان کمک کنند.

رجبی مشهدی در پایان به اهمیت ذخیره‌سازی سوخت برای نیروگاه‌ها در فصل زمستان اشاره کرد و گفت:

“امیدواریم با همکاری و تعامل مشترکان، بتوانیم برق کافی را به بخش مولد تحویل داده و از ایجاد محدودیت در بخش صنعت جلوگیری کنیم.”

این بار هم باید مردم گره گشای مشکلی دیگر به نام کمبود سوخت نیروگاه ها باشند تا کمبود و نقصانی دیگر با اسم مردم و جامعه گره زده شود نه با مشکلات و ضعف مدیریتی. قطع برق در تابستان به دلیل ضعف سیستم برق رسانی و تولید برق باعث تحمیل هزینه ی بسیار بالایی بر بدنه ی صنعت شد و اختلالات بسیاری در زندگی و کسب و کار مردم ایجاد نمود حالا باید منتظر باشیم تا قطع برق زمان بندی شده یا به اصطلاح جیره بندی برق در روزهای پیش رو مخل زندگی مردم باشد.

مطالب بیشتر:

انتهای پیام

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت طلا و سکه ۲۱ دی ۱۴۰۳