عفونتهای چشمی در فصل پاییز
افزایش ریزگرد ها و تغییرات آب و هوایی منجر به ایجاد حساسیت و عفونتهای چشمی در فصل پاییز می شود.
به گزارش رویداد ۳۶۰، در فصل پاییز ممکن است عفونت های چشمی در افراد از میزان کم تا زیاد ایجاد شود. دکتر رضا کریمی، جراح و متخصص چشم گفت: بیماری های ناشی از حساسیت پاییزی را می توان به بیماری های پرده سطحی چشم و قرنیه که متاثر از آب و هوا، ریزگردهای نباتی و گیاهی، آلودگی ها و ناشی از وزش باد، فعال شدن و هجوم هجرات و پشه ها است دسته بندی کرد.
عفونتهای چشمی در فصل پاییز
دکتر کریمی درباره بروز عفونتهای چشمی در فصل پاییز به علل مختلف آن که شامل ریزگردها و تغییرات آب و هوایی است اشاره کرد و گفت:
یکی از شایع ترین مشکلات چشمی که در فصل پاییز اتفاق می افتد، اختلالات پلکی است. این اختلال می تواند با عفونت لبهی پلک یا ایجاد پوسته در سطح آن ایجاد شود و با خارش شدید، سوزش، قرمزی و تورم همراه است.
در صورت سهل انگاری و عدم درمان به موقع این عارضه می تواند ضایعات جبران ناپذیری در سطح قرنیه و سطوح دیگر ایجاد کند. همچنین تشدید عفونت پلک با توجه به حساسیت و حیاتی بودن این عضو بدن، زندگی فرد را مختل کرده و مستلزم طی دورهی درمان طولانیمدت است.
عفونت چشم مشکل رایجی است که ممکن است در هر سنی یک یا هر دو چشم را تحت تاثیر قرار بدهد. عفونت چشمی بسته به شدت و علائمی که دارد میتواند با روش های ساده درمان شده و یا نیاز به درمان تخصصی تحت نظر پزشک متخصص چشم داشته باشد.
مراقب های حین عفونتهای چشمی
مراقب های حین عفونتهای چشمی در فصل پاییز را جدی بگیرید. بیماری عفونت چشم شدیدا واگیردار است ، پس لازم است برای حفظ سلامت خود و دیگران به نکات مراقبتی هنگام ابتلای خود و یا اطرافیان به این بیماری توجه لازم را داشته باشید.
لوازم بهداشتی خود را به طور مرتب ضد عفونی کنید (حوله ، لباس ، روکش بالش و … ).
از دست کشیدن داخل چشم و فشار دادن چشم جدا خودداری کنید.
در هنگام ابتلا به بیماری به هیچ عنوان از لوازم آرایشی و بهداشتی برای چشم استفاده نکنید
از عینک آفتابی در موجهه با نور شدید آفتاب استفاده کنید..
از فشار آوردن به چشم خود خودداری کنید.
در هنگام ابتلا از استفاده از لنز های چشمی پرهیز کنید.
در محیط های گرم ، خشک ، پر گرد و غبار و الوده از چشم های خود محافظت کنید.
بیشتر بخوانید:
- تغذیه مناسب برای دیابتی ها | جزئیات کامل و کاربردی
- تاثیر استرس بر سلامت روان: چگونه با استرس مقابله کنیم؟
- افراد بالای ۵۰ سال حتما بخوانند