خروج سرمایه از صندوق‌های طلا به سمت صندوق‌های درآمد ثابت؛ روند جدید سرمایه‌گذاری

آغاز عرضه سکه تمام بهار آزادی با تاریخ ضرب ۱۴۰۳ از ۱۴ آذر

در هفته گذشته، بازار سرمایه شاهد تغییرات قابل توجهی بود که نشان‌دهنده خروج سرمایه از صندوق‌های طلا و ورود به صندوق‌های درآمد ثابت است.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر؛ چهارشنبه گذشته ۴۳۴ میلیارد تومان پول به صندوق‌های طلا و ۸۲۰ میلیارد تومان به صندوق‌های درآمد ثابت وارد شد. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران به دلیل نگرانی از ریزش قیمت طلا، به سمت صندوق‌های درآمد ثابت با سود ثابت ۳۰ درصدی گرایش پیدا کرده‌اند.

صندوق‌های طلا در یک روز به رکورد ۹۴۴ میلیارد تومان ورود پول رسیدند و بازدهی سالانه آن‌ها به مرز ۸۰ درصد نزدیک شد. اما ریسک افت قیمت طلای جهانی و کاهش درگیری‌های منطقه‌ای باعث شده تا برخی سرمایه‌گذاران تصمیم به خروج سرمایه خود از این صندوق‌ها بگیرند. روز پنجشنبه، قیمت اونس طلا در بازارهای جهانی به ۲۷۳۷ دلار رسید که ۱.۸ درصد افت را نشان می‌دهد.

خروج سرمایه از صندوق‌های طلا به سمت صندوق‌های درآمد ثابت؛ روند جدید سرمایه‌گذاری

صندوق درآمد ثابت چیست و چرا امن‌ترین سرمایه‌گذاری است؟

صندوق‌های درآمد ثابت به عنوان یکی از کم‌ریسک‌ترین گزینه‌های سرمایه‌گذاری مطرح می‌شوند و به عنوان جایگزینی برای سپرده‌های بانکی شناخته می‌شوند. در حال حاضر، سود سالانه سپرده بانکی ۲۰.۵ درصد و سود صندوق‌های درآمد ثابت مانند «افران» به ۳۰ درصد می‌رسد.

این صندوق‌ها مزایای مهمی دارند از جمله: سود یا بازدهی روزشمار، نقدشوندگی آنی، معافیت مالیاتی و سهولت در سرمایه‌گذاری. بزرگترین صندوق درآمد ثابت ایران، «افران»، با بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت، در این زمینه فعالیت دارد.

چگونه می‌توان در صندوق درآمد ثابت سرمایه‌گذاری کرد؟

سرمایه‌گذاری در صندوق درآمد ثابت مشابه سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلاست و از طریق پنل معاملاتی کارگزاری‌های بورسی قابل انجام است. سرمایه‌گذاران می‌توانند پس از فروش صندوق طلا، با جستجوی نماد «افران»، به سرمایه‌گذاری در این صندوق بپردازند.

بیشتر بخوانید:

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت طلا و سکه ۲۱ دی ۱۴۰۳