دو نرخی شدن ارز در بودجه ۱۴۰۴ / جزئیات تصمیم جدید برای کاهش نرخهای متعدد
دو نرخی شدن ارز در بودجه ۱۴۰۴ به عنوان راهکاری برای کاهش نرخهای متعدد ارزی، در جلسه کمیسیون تلفیق بودجه با حضور مسئولان بانک مرکزی بررسی شد. طبق این تصمیم، ارز از چند نرخ به دو نرخ اصلی کاهش خواهد یافت که هدف آن مدیریت بهتر بازار و ثبات اقتصادی کشور است.
در پی بررسیهای کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴، موضوع «دو نرخی شدن ارز» به عنوان یکی از اقدامات کلیدی مطرح شد. این تصمیم بهدنبال افزایش نوسانات بازار ارز و چالشهای ناشی از نرخهای چندگانه اتخاذ شده است. با کاهش تدریجی نرخها به دو نرخ اصلی، مسئولان امیدوارند که کنترل بهتری بر بازار ارزی اعمال شده و ثبات اقتصادی بیشتری برای کشور به ارمغان آورند. این رویکرد میتواند تاثیرات مثبتی بر سایر بخشهای اقتصادی نیز داشته باشد.
جزئیات دو نرخی شدن ارز در بودجه ۱۴۰۴
به گزارش رویداد ۳۶۰ و به نقل از فارس؛ رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴، درباره آخرین نشست این کمیسیون توضیح داد و اعلام کرد که تمرکز کمیسیون بر روی موضوعات مهمی از جمله حقوق و دستمزد، حداقل حقوق، حقوق بازنشستگان و متناسبسازی حقوق آنان بوده است. زارع افزود: «در این جلسه همچنین به مطالبات گندمکاران، مسائل سلامت، حملونقل، مسکن، مالیات تولید، مستمری کمیته امداد و بهزیستی و سیاستهای هدفمندی یارانهها پرداخته شد.»
بررسی تبصرههای بودجه ۱۴۰۴
زارع با اشاره به جزئیات بیشتر از نشست کمیسیون، گفت:
«۱۷ تبصره اصلی که در بودجه سال ۱۴۰۴ پیشبینی شده است، با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه مورد بررسی دقیق قرار گرفت.»
این تبصرهها به عنوان احکام کلیدی بودجه، پایهگذار جهتگیری اقتصادی دولت برای سال آینده خواهند بود.
تصمیمگیری درباره چند نرخی بودن ارز
در این نشست همچنین مسئولان بانک مرکزی حضور داشتند و موضوع مهم چند نرخی بودن ارز مورد بحث قرار گرفت. زارع در این خصوص گفت: «تصمیمگیری شد که نرخهای متعدد ارز بهصورت تدریجی به دو نرخ اصلی کاهش یابد. این سیاست بهمنظور مدیریت بهتر بازار ارز و ثبات بیشتر در اقتصاد کشور اتخاذ شده است.»
مطالب بیشت:
- پیش بینی قیمت دلار ۸ آبان ۱۴۰۳ / بازار ارز همچنان صعودی خواهد بود؟
- اونس طلا امروز در بازار جهانی کاهشی شد؛ کف قیمتی ۲ هزار و ۷۴۰ دلار شکست
- قیمت طلا و سکه امروز ۷ آبان ۱۴۰۳ / طلا در سراشیبی و سکه فریز شد – جدول
انتهای پیام