تحلیل بازار ارز در شرایط جهش دلار / آیا سقف قیمتی جدید در راه است؟
در پنجمین روز از هفته جاری، قیمت دلار با افزایش قابل توجهی در بازاری جدید بازگشایی شد و به سقف قبلی قیمت خود نزدیک شد. تلاشهای سیاستگذار برای کنترل تقاضا از طریق ارزپاشی به نتیجه نرسید و بازار همچنان مملو از خریداران بود. به گفته کارشناسان تحلیل بازار ارز، در صورتی که در روزهای آتی دلار در محدوده فعلی تثبیت شود، احتمال عبور از سقف قیمتی فعلی افزایش خواهد یافت.
افزایش پلکانی قیمت دلار
براساس گزارش رویداد۳۶۰ به نقل از تجارتنیوز، قیمت دلار روز چهارشنبه با رشد پلکانی وارد کانال جدیدی شد و با افزایش ۱,۳۰۰ تومانی به نیمه بالایی کانال ششم صعود کرد. در این میان، سیاستگذار با تزریق بیشتر ارز نسبت به روزهای گذشته سعی در کنترل تقاضا داشت، اما بازار پر از خریدارانی است که حاضرند دلار را با اختلاف ۵ تا ۷ هزار تومان بالاتر از قیمت رسمی خریداری کنند. بسیاری از معاملهگران حرفهای نیز تمایلی به فروش دلار ندارند و با احتیاط بیشتری به معامله میپردازند.
تحلیل بازار ارز
با نزدیک شدن به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا و باقی ماندن کمتر از ۱۵ روز تا برگزاری آن، احتمال میرود که سیاستگذار با تلاشهای بیشتری برای بازگرداندن دلار به محدودههای پایینتر اقدام کند. با این حال، تحلیلگران مالی معتقدند هرگونه اخبار نامساعد میتواند باعث جهش دوباره دلار شود. نتیجه انتخابات آمریکا نیز از عواملی است که به گفته تحلیلگران، تاثیر قابل توجهی بر قیمت دلار خواهد داشت.
افزایش قیمت ارزهای دیگر
در روز چهارشنبه، علاوه بر دلار، قیمت ارزهای دیگری مانند درهم و تتر نیز افزایش یافت. قیمت درهم با ۶۰۰ تومان افزایش به ۱۸,۶۴۰ تومان رسید و تتر با رشد ۲,۰۰۰ تومانی، به ۶۸,۲۵۰ تومان معامله شد. همچنین، پوند انگلیس به ۸۸,۳۹۰ تومان و یورو به ۷۳,۴۵۰ تومان رسیدند که هر دو با افزایش قیمت همراه بودند.
جمعبندی
با توجه به تحلیل های کارشناسان ز بازار ارز به نظر میرسد که آینده قیمت دلار و دیگر ارزها به شدت به تصمیمات بانک مرکزی و وضعیت سیاسی بینالمللی، به خصوص انتخابات آمریکا، وابسته است. کارشناسان معتقدند که برای تثبیت قیمت ارز، باید به سیاستهای پولی و ارزی کشور توجه بیشتری داشت.
مطالعه بیشتر:
- توسعه همکاریهای اقتصادی ایران با بریکس / گامی برای کاهش وابستگی به دلار
- قیمت امروز دلار و یورو در صرافی ملی اعلام شد
- قیمت دلار تحت تنش های خاورمیانه
انتهای پیام